sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Camino del Norte 2017

¡Hola!

On alkanut valmistelut erittäin merkittävää vaelluskokemusta silmällä pitäen.


En tarkalleen ottaen muista milloin kyseinen matka on ollut puheissamme ensimmäistä kertaa niin, että todella olen myös itse tarkoittanut sinne aikovani. Jokatapauksessa puheasteella tätä on suunniteltu aika ajoin jo toista tai kolmatta vuotta.

Kyseessä on Pohjois-Espanjan vaellus. Vaellamme ystäväni kanssa Santanderista Ribadeoon.


Odotan, että vaelluksesta tulee täyteläinen ja vivahteikas. Kuin pitkään kypsytetty juusto!Miksi nyt? Olen sitä mieltä, että asiat tapahtuvat juuri silloin, kun niiden on määrä. Joskus ajatuksen itäminen vaatii aikaa, jopa vuosia. Siitä oltiin jo aiemmin puhuttu, että ajankohta tulisi olemaan joko syksy tai kevät. Tänä syksynä sitten mietin ystävälle ääneen, että joku reissu olisi kiva tehdä ennen työympäristön vaihtoa toukokuussa. Siitä meni viisi sekuntia, kun Espanjan vaellus oli lyöty lukkoon! -Vastaus pohdintaani oli ystävällä valmiina.

Kuten hyvät juustot, myös ajatus tästä reissusta on kypsynyt hyvin hyvin pitkään. Odotan, että tästä vaelluksesta tulee siten yhtä täyteläinen ja vivahteikas, sopivan pehmeä ja miedosti hapokas. Nyt saan kypsytellä tätä juustoa vielä ensi kevääseen. Aion tehdä sen ajatuksen kanssa. Sitten. Silloin se on valmis nautittavaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti